25 Mayıs 2012 Cuma

Bir haftada 5 kilo vermenin yolu!

Bir haftada 5 kilo vermenin yolu!

Buraya tıklayarak önceki yazımızı okumanız faydanıza olacaktır çünkü önceki yazımızda kilo vermenin en basit yolu ile ilgili bilgiler vermiştik.

Bu yazıda ise bir haftada 5 kilo vermenin yolu ile ilgili bilgiler vereceğiz.

Açık konuşayım bu yazıda da önceki yazıdan çok farklı şeyler söylemeyeceğim. Nasıl kilo verebilirim, bir haftada 5 kilo vermenin yolları,5 kilo vermek istiyorum, bir haftada 5 kilo verdiren diyet gibi aramalar yaptığınıza göre sizler de fazla kilolardan şikayetçisiniz.

O halde birşeyler yapmanız gerekiyor değil mi?

Peki bu yapılması gerekenler neler?


1- Öncelikle yemek miktarını sonrasında da öğün sayısını azaltmak. Yani günde 3 öğün yemek yiyor ve her yemekte atıyorum 1 ekmek yiyorsanız bu 1 ekmeği yarım ekmeğe çekmelisiniz. Tabi bir anda deği yavaş yavaş..

İkinci olarak öğün sayınızı azaltmalısınız. Sabah iyi bir kahvaltı yapmalı sonrasında akşama kadar yemek yememeli arada salata türü şeyler atıştırmalısınız.
1 haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

Ayrıca mümkünse hafif spor yapmalısınız. Hızlı yürüyüş vs.

Bütün bunların üzerine yardımcı yani takviye ürün olarak size önereceğim hapı önerilen miktarlarda kullanmalısınız.

Size önereceğim iki hap olacak. Bunlardan ikisi de Dünyaca ünlü Dr. Mehmet Öz tarafından tavsiye edilen zayıflama haplarındandır. Hatta bu yüzden bu haplar Mehmet ÖZ zayıflama hapı olarak adlandırılmışlardır.

Bu hapların özelliği şudur: Sizlerin hem kilo vermesini hızlandırır ve kolaylaştırır hem de sizi tok tutarak açlık hissinizi yenmenizi sağlar.

Tabi bir de bölgesel zayıflama etkisi vardır ki bu harika birşey.. Yani sadece fazla kilolarınızın olduğu bölgeye tesir ederek oradaki yağların erimesine sebep olur.

İşte bütün bunları yaptığınızda bir haftada 3-4 hatta 5 kilo vermeniz çok zor olmayacaktır. Ama yine de ben size haftada 3 kilodan fazla vermeyin derim. Az ve sürekli kilo vermek daha iyi ve daha sağlıklı olacaktır.

1 haftada 3-5 kilo vermek istiyorsan bu iki haptan birini yanında yardımcı olarak bulundurmalısın.

Guarana zayıflama hapı için buraya, Afrigan mango için ise buraya tıkla!


 İlgili Kelimeler: Nasıl kilo verebilirim, bir haftada 5 kilo vermenin yolları,5 kilo vermek istiyorum,Mehmet öz zayıflama hapı, haftada 4 kilo vermek için ne yapmalıyım

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Medya

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More